Euromex Rechtsbijstandsverzekeringen :

Euromex is sinds 1948 gespecialiseerd in juridische bijstand en behandelt jaarlijks duizenden dossiers. Zij zijn één van de grootste rechtsbijstandsverzekeraars in Vlaanderen en, met 12,2% marktaandeel, ook een belangrijke speler in België.

Meer Weten?

Particulier

Een polis op maat

Het leven loopt niet altijd zoals je het wil. Een ongeluk, een contractueel geschil, een juridische discussie. Hoe los je het op?

Euromex kan je met raad en daad bijstaan. Wij voorzien polissen op maat van elk individu.

  • bescherming in het verkeer, als bestuurder van een voertuig, als passagier, als voetganger, fietser, ... Kies voor de polis VERKEER.
  • bescherming in het privéleven, als lid van een gezin, als eigenaar van een woning, als werknemer, als consument, ... Kies voor de polis PRIVELEVEN of PRIVELEVEN OP MAAT.

Bij het accepteren van risico's, het tariferen en het bepalen van de omvang van de dekking baseren wij ons op objectieve criteria.

Hulp nodig bij uw poliskeuze? Neem contact op met een professional, met ons de verzekeringsmakelaar.

Ondernemer

Een polis op maat

In je relatie met medewerkers, klanten, leveranciers, handelspartners, omwonenden en overheid zit een conflict in een klein hoekje.
Euromex staat je bij met raad en daad en met polissen op maat van je bedrijf of beroep.

  • bescherming in het verkeer, als bestuurder van een voertuig, als passagier, als voetganger, fietser ... Kies voor de polis VERKEER
  • bescherming als ondernemer, als werkgever, als eigenaar van een bedrijfsgebouw, tegenover de concurrenten, de klanten en leveranciers, de overheid ... Kies voor de polis ONDERNEMER of ONDERNEMER OP MAAT

Bij het accepteren van risico's, het tariferen en het bepalen van de omvang van de dekking baseren wij ons op objectieve criteria.

Hulp nodig bij uw poliskeuze? Neem contact op met een professional, met onze verzekeringsmakelaar.